2395
page-template-default,page,page-id-2395,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2157

Atelier Z+Z

Atelier Z+Z on helsinkiläinen maisema-arkkitehtuuriin kaupunkisuunnitteluun keskittyvä suunnittelutoimisto. Sen perustivat vuonna 2019 Aliaksei Zanouski ja Veranika Zanouskaya pieneksi perheateljeeksi, joka tähtää toimiviin ja inklusiivisiin elinympäristöihin. Siitä lähtien Atelier Z+Z on tehnyt yhteistyötä ukrainalaisten, valkovenäläisten ja suomalaisten kollegoiden kanssa.

 

Atelier Z+Z:ssä harjoitamme monialaista ja osallistavaa suunnittelua ja haluamme luoda kestävän kehityksen mukaisia ympäristöjä. Pieni, tiivis tiimimme välittää jokaisesta tehtävästä, jonka parissa työskentelemme. Suhtaudumme jokaiseen projektiin joustavasti useassa mittakaavassa aina laajemmasta GIS-analyysistä rakentamisen yksityiskohtiin asti. Kansainvälisen verkostomme avulla voimme skaalautua nopeasti ja laajentaa osaamistamme tehtävän mukaan. Olemme vieneet päätökseen useita korkealaatuisia projekteja, jotka ovat voittaneet palkintoja ja saaneet kriitikoiden ylistystä. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että paikalliset yhteisöt ovat ottaneet projektimme hyvin vastaan.

 

Lyhyesti sanottuna Atelier Z+Z pyrkii luomaan paikkoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Yhteystiedot

Atelier Z+Z

Pääskylänkatu 11 A 19, 00500 Helsinki, Finland

contact@zplusz-atelier.com
puh. +358 41 729 3762